Mystery Visit Kft. - Próbavásárlás, próbavásárlói kutatások
Elérhetőségeink:

4027 Debrecen, Füredi út 18.

1142 Budapest, Erzsébet királyné
útja 112.

Tel: +36 1 422-1634
Fax: +36 1 422-1633

info@mysteryvisit.hu

50%-os KKV projekt támogatás

Szeretnénk a figyelmükbe ajánlani egy olyan pályázati lehetőséget, melynek felhasználásával Cégük 50%-os támogatással fejlesztheti üzleti folyamatait a Mystery Visit Piackutató és Tanácsadó Kft. segítségével.

50% támogatás az Új Széchenyi Terv keretében

Az Új Széchenyi Terv Regionális Operatív Programja keretében megvalósuló „Vállalati tanácsadási szolgáltatás támogatása mikro-, kis- és középvállalkozások részére” pályázati program lehetővé teszi, hogy jelentős állami támogatással vegyenek igénybe tanácsadási szolgáltatást a programra akkreditált tanácsadó cégünktől, a Mystery Visit-től.

Mire alkalmazható a program?

A pályázati támogatás cégünk segítségével többek között az alábbi célokra vehető igénybe:

  • Piacelemzés, marketing- és piackutatás
  • Versenyhelyzet elemzése
  • Értékesítési politika, vásárlásösztönzési eszközök fejlesztése
  • Értékesítési folyamatok fejlesztése

Kik pályázhatnak?

A pályázati kiírás keretében mikro-, kis- és középvállalkozásnak minősülő vállalkozások pályázhatnak a támogatásra.

Mi a támogatás mértéke?

A tanácsadási tevékenységhez kapcsolódóan most a támogatás mértéke 50%. A támogatás minimális összege 100.000 Ft, maximális összege 8 millió Ft lehet, azonban induló vállalkozások esetén nem haladhatja meg az 1 millió forintot.

Miért a Mystery Visit?

Akkreditált tanácsadó
A pályázat csak és kizárólag akkreditált tanácsadóknál vehető igénybe. A Mystery Visit Piackutató és Tanácsadó Kft. rendelkezik a szükséges teljes körű akkreditációval, így a pályázati kiírásnak megfelelően tanácsadást, szolgáltatást nyújthat marketing, piac- és közvélemény-kutatás területen.

Megbízhatóság, stabilitás
A Mystery Visit Kft. stabil cégcsoporti és pénzügyi háttérrel rendelkező piackutató cég, referenciájában több száz sikeres projekttel és piacvezető partnerekkel.

Minőség
Szakértő kutatók és projektvezetők, országos próbavásárlói hálózat, transzparens ellenőrzési és minőségbiztosítási rendszer, MSPA-tagságunk, az ESOMAR és PMSZ etikai előírásainak betartása garantálja Partnereink elégedettségét.