Mystery Visit Kft. - Próbavásárlás, próbavásárlói kutatások
Elérhetőségeink:

4027 Debrecen, Füredi út 18.

1142 Budapest, Erzsébet királyné
útja 112.

Tel: +36 1 422-1634
Fax: +36 1 422-1633

info@mysteryvisit.hu

Próbavásárlás: úton a jobb vásárlói döntések felé

A vásárlói döntések befolyásolása, az ügyfelek széles rétegének maga mellé állítása minden vállalkozás alapvető célja. A próbavásárlások eredményeinek felhasználásával egy új, eddig kevéssé kiaknázott lehetőség mutatkozik a vásárlókért folytatott harcban.

A próbavásárlásos kutatások remek eszközt jelentenek a vállalkozásoknak arra, hogy belső folyamataikat, vevőkezelési stratégiájukat objektív módon vizsgálva, azok fejlesztésére intézkedéseket hozzanak. A próbavásárlások eredményének publikálása azonban kiváló lehetőséget biztosít arra is, hogy segítséget nyújtsunk a potenciális vásárlóknak a megalapozott vásárlói döntések meghozatalában. Különösen fontos ez néhány, gyorsan megújuló szektorban.

A mobilkommunikáció újdonságairól hírt adó brit Mobile News rendszeresen jelentkező cikksorozata kiváló példát nyújt arra, hogyan adhatunk iránymutatást akár a mobiltelefónia újdonságai iránt kevésbé fogékony vásárlóknak is a lehetőségek közötti eligazodáshoz, míg egy-egy jó eredménnyel zárult kutatás nagy segítséget nyújt a vásárlói bizalom építésében és folyamatos szinten tartásában is.

 

A cikksorozat két aktuális írását eredeti, angol nyelven az alábbi hivatkozásokra kattintva érheti el:

https://www.mobilenewscwp.co.uk/2013/05/24/mystery-shopper-milton-keynes/

https://www.mobilenewscwp.co.uk/2013/05/10/mystery-shopper-slough/