Mystery Visit Kft. - Próbavásárlás, próbavásárlói kutatások
Elérhetőségeink:

1142 Budapest, Erzsébet királyné
útja 112.

Tel: +36 1 422-1634
Fax: +36 1 422-1633

4027 Debrecen, Füredi út 18.
Tel: +36 52 783 950
Fax: +36 52 781 391

info@mysteryvisit.hu

Magunkról – A próbavásárlás specialistája

A Mystery Visit Kft. közel tíz éves mystery shopping-kutatói tapasztalattal rendelkező munkatársakkal és folyamatosan képzett próbavásárlói csapattal biztosítja a rugalmas és ügyfélközpontú kiszolgálást és tanácsadást mind a próbavásárlás során, mind pedig az azt követő tréningek, képzések folyamán.

Munkánk során kiemelt hangsúlyt fektetünk a próbavásárlói csapatunk bővítésére, képzésére és ellenőrzésére. Közvetlen, személyes kapcsolatot tartunk fenn shopper munkatársainkkal, akik egy több fordulós kiválasztási rendszeren keresztül kerülnek csapatunkba.

A Mystery Visit Kft. küldetése

Partnereink sikere, a mi sikerünk is.

Partnereink sikere, a mi sikerünk is. Ezért vagyunk.

Hiszünk abban, hogy a próbavásárlás a fejlődést hivatott szolgálni. A próbavásárlások során kapott eredmények nem csak döntések meghozatalában és stratégiák kialakításában segítenek. Ezek alapján cégre és személyre szabott tréningek és képzések tartásával még tökéletesebbé és professzionálisabbá tudjuk tenni a kutatásban részt vett területek szolgáltatásait, amely a vásárlói elégedettségben mutatkoznak meg.

Céginformáció

A Mystery Visit Kft. 2006-ban alapult, magyar magántulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő, speciálisan próbavásárlásra szakosodott cég. Magyarország egyik vezető piackutató cégének, a Szinapszis cégcsoportnak tagja.

 

Ízelítő referenciáinkból

Mystery Visit Kft. két fő gyakornokkal bővítené állandó alkalmazotti létszámát. Cégünk a piackutatás egy speciális ágazatára, a próbavásárlásra szakosodott. Ez a terület számos háttérmunkával, adminisztrációval és koordinációval jár. A meglévő fix csapatunkat a terheltség függvényében kiegészítjük diákmunkásokkal, akiket szeretnénk kiváltani a pályázatnak köszönhetően teljes állású munkavállalókkal (gyakornokokkal). A munka nem igényel felsőfokú végzettséget, azonban teljes embert kíván, olyat, aki motivált, jó kommunikációs képességgel rendelkezik, a pontos és precíz munkavégzés szükséges, jó problémamegoldó készség és udvarias munkavégzési stílus elvárt.