Mystery Visit Kft. - Próbavásárlás, próbavásárlói kutatások
Elérhetőségeink:

1142 Budapest, Erzsébet királyné
útja 112.

Tel: +36 1 422-1634
Fax: +36 1 422-1633

4027 Debrecen, Füredi út 18.
Tel: +36 52 783 950
Fax: +36 52 781 391

info@mysteryvisit.hu

Kutatási területek

Próbavásárlás a kiskereskedelemben (Retail)

Üzletláncok, kereskedelmi egységek, benzinkutak, webshop-ok, márkaképviseletek, disztribútorok objektív és szubjektív (what a customer says) szempontú vizsgálata és értékelése (“tűzfészek-analízis”).

Gyógyszeripari kutatások (Pharma)

Gyógyszertárak, hipermarketek, benzinkutak folyamatos, célzott monitorozása. OTC-Tracking, Helyettesítés, PharmaRepControlés Mystery Patient kutatási módszerek segítségével.

Közvetlen szolgáltatás (Direct services)

Bankfiókok, biztosítók utazási- és jegyirodák, autókereskedők, szervízhálózat, autókölcsönzők, éttermek, szállodák, korházak/magánklinikák vizsgálata és értékelése.

Közvetett szolgáltatás (Indirect services)

Ügyfélszolgálatok, call-centerek, online ügyfélszolgálatok és értékesítési rendszerek vizsgálata és értékelése próbavásárlói módszerekkel.

Mystery Visit Kft. két fő gyakornokkal bővítené állandó alkalmazotti létszámát. Cégünk a piackutatás egy speciális ágazatára, a próbavásárlásra szakosodott. Ez a terület számos háttérmunkával, adminisztrációval és koordinációval jár. A meglévő fix csapatunkat a terheltség függvényében kiegészítjük diákmunkásokkal, akiket szeretnénk kiváltani a pályázatnak köszönhetően teljes állású munkavállalókkal (gyakornokokkal). A munka nem igényel felsőfokú végzettséget, azonban teljes embert kíván, olyat, aki motivált, jó kommunikációs képességgel rendelkezik, a pontos és precíz munkavégzés szükséges, jó problémamegoldó készség és udvarias munkavégzési stílus elvárt.