Mystery Visit Kft. - Próbavásárlás, próbavásárlói kutatások
Elérhetőségeink:

4027 Debrecen, Füredi út 18.

1142 Budapest, Erzsébet királyné
útja 112.

Tel: +36 1 422-1634
Fax: +36 1 422-1633

info@mysteryvisit.hu

Extrém megoldások különleges igényekre – próbavásárlás a legváratlanabb helyeken

A próbavásárlásos kutatások számos különféle módszertan mentén valósíthatók meg, hiszen az alkalmazott megoldások minden esetben rugalmasan alakíthatók a felmerülő igényekhez. Éppen ez a rugalmasság eredményezi, hogy világszerte nap, mint nap próbavásárlók ezrei teljesítenek titkos küldetést a legkülönfélébb szituációkban, magukra öltve az átlagos vásárlók álcáját.A próbavásárlások tervezésénél a helyi jogszabályok mellett csak a fantázia szabhat határt, aminek köszönhetően sokszor a legváratlanabb helyeken bukkannak fel a titkos vásárlók. Egy-egy különleges projekt megtervezése mind a megbízók, mind a kutatók részéről innovatív gondolkodásmódot igényel, a befektetett munka és az így kialakuló egyedi megoldások azonban olyan részletes és valós tapasztalatokon alapuló információk formájában térülnek meg, melyet egy “hagyományos” kutatás nem biztosíthat.

Hogyan lehet például észrevétlenül megvizsgálni egy zárt kapuk mögött működő pszichiátriai intézetben uralkodó körülményeket? Egy korábban publikált nyugat-európai kutatás erre a nem mindennapi kérdésre adta meg a választ, miután három, teljes körűen felkészített próbavásárló önkéntesen jelentkezett, hogy az intézmény falai között tölthessen el néhány hónapot.

 

A teljes angol nyelvű cikket az alábbi hivatkozás felkeresésével olvashatja:

https://www.nytimes.com/2009/12/01/health/01dutch.html?_r=1&adxnnl=1&pagewanted=all&adxnnlx=1369332401-J97tpJCDD2NkdQeXB62ENw