Mystery Visit Kft. - Próbavásárlás, próbavásárlói kutatások
Elérhetőségeink:

4027 Debrecen, Füredi út 18.

1142 Budapest, Erzsébet királyné
útja 112.

Tel: +36 1 422-1634
Fax: +36 1 422-1633

info@mysteryvisit.hu

Európa legjobbjai között a Mystery Visit

2016. május 24-26. között Máltán rendezték a próbavásárlást nyújtó cégek szövetségének (Mystery Shopping Providers Association – MSPA) éves konferenciáját, ahol kiosztották a 2016-os Elite Member díjakat. A Mystery Visit Kft. egyetlen hazai cégként nyerte el a díjat, de Európán belül is mindössze 12 cég lett jogosult az Elite Member cím használatára.

 

A Mystery Visit az MSPA legjobbjai között

A díjat azok a cégek nyerhetik el, amelyek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtják és vállalják a szigorú MSPA sztenderdek betartását. A díjat a Mystery Visit Kft. ügyvezetője, Malonyai Katalin vette át.

 

“Büszke vagyok a csapatunkra és az elért eredményeinkre, munkánkat mindig a lehető legnagyobb precizitással, magas minőségi elvárásokkal végezzük. A díj méltó elismerése a befektetett munkánknak.”

 

A Mystery Visit az MSPA elit tagjai között!

Egyre több hazai és multinacionális cég menedzsmentje alkalmaz próbavásárlásokat a kiszolgálási, értékesítési, ügyfélkezelési gyakorlat monitorozására. A módszer kiváló támogatást nyújt a teljesítménymérési, ösztönzési rendszerekhez, melynek segítségével az értékesítés, ügyfélkezelés teljes folyamatát tudjuk monitorozni az első kapcsolatfelvételtől egészen a tényleges fizetésig. A mystery shopping során valós képet alkotva kísérhetjük végig a vevőkezelés egyes szakaszait és pontos visszajelzést adhatunk az üzletek tevékenységéről, valamint az esetlegesen felmerülő problémákról.

 

 

Az MSPA-ról

Az MSPA az etikus üzleti magatartást, valamint a minőség és szakszerűség biztosítását céljául kitűző legnagyobb szakmai szövetség a világon. Világszerte több mint 400 taggal rendelkezik, akik többek között piackutató cégek, de megtalálható a tagok között tréning cégek is. A szervezet célja a szolgáltatási színvonal fenntartása, a próbavásárlás, mint módszertan fejlesztése, minőségének javítása, az üzleti szféra és a társadalom felé is korrekt kommunikálása, a törvényi adottságokat betartva.

A konferenciáról az MSPA honlapján, angol nyelven itt olvashat bővebben. Próbavásárlással kapcsolatos kérdések esetén örömmel állunk rendelkezésre elérhetőségeink bármelyikén.