Mystery Visit Kft. - Próbavásárlás, próbavásárlói kutatások
Elérhetőségeink:

4027 Debrecen, Füredi út 18.

1142 Budapest, Erzsébet királyné
útja 112.

Tel: +36 1 422-1634
Fax: +36 1 422-1633

info@mysteryvisit.hu

Próbavásárlás elképesztő helyszíneken

Meglepő, milyen szokatlan helyeken bukkannak fel a próbavásárlók, hogy megfigyeléseket végezzenek, ajánlásokat kérjenek, teszteljék az értékesítők munkáját és szolgáltatások, termékek minőségét. Találkozhattunk már bevásárlóközpontokban, boltokban, kereskedőknél próbavásárlókkal, de nem csak kézzelfogható termékeket tesztelnek a shopperek munkájuk során. A különleges konyhai csodákon keresztül a szállodák kényelmén át egészen luxusingatlan eladásokig mindent vizsgálnak. Nagyon hasznos a shopperek megfigyelése az értékesítési- és marketingvezetők munkájához, ugyanis az eredményekből visszacsatolást nyerhetnek, és ezzel fejleszthetik a szolgáltatásaik minőségét.

A szolgáltatásmarketing egy olyan speciális terület, amely a nem kézzelfogható termékek értékesítési folyamataival, ennek hatékonyságnövelésével foglalkozik. Erre a területre szakosodott szakemberek munkáját nagyban megkönnyíti a próbavásárlás.

Külföldön olyan érdekességekkel találkozhatunk, mint például a borászatok próbavásárlása. Az Egyesült Államokban a shopper és a társa párnak álcázva magát látogatást tesz a szomszédos bor pincészetben és vizsgálja az ház borainak minőségét, a kiszolgálás színvonalát. Az alábbi cikkben erről a meglepő próbavásárlásról és a shopperek tapasztalatairól olvashatunk bővebben.

https://www.pressdemocrat.com/article/20121104/BUSINESS/121109873